Csokibolt a Móricznál

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: ittlakunk.hu

Bizonyára mindenki emlékszik rá, aki a 61-es villamossal közlekedik a Móriczon, hogy a végállomás mellett volt egy csokit árusító bodega. Talán tavaly ősszel döntöttek úgy, hogy állandó boltba költöznek a környéken, és nagy plakátokon közzé is tették, hogy ezentúl a Bartók Béla 62. alatt keressük őket.

Valóban nagyobb a kínálat a zsúfolt boltban, mint korábban volt, az árakon jelentős változást azonban nem tapasztaltunk. Jóval hosszabb a nyitva tartás, reggel 6-tól este 10-ig várják a vásárlókat, esőtől, hótól, sötéttől függetlenül.

Kicsit diszkont jellege van az egésznek, ráadásul a kiszolgálás sem az erősségük. A pénztárban álló alkalmazott javában trécselt mással, miközben ütötte be a tételeket, a másik kiszolgáló nem tudta megmondani a bolt telefonszámát, és egyáltalán nem tűntek készségesnek.

De nem baj, nem az angol kisasszonyokhoz készültünk, bevásároni igen jó áron lehetett. Azoknak ajánlom a helyet, akik nem vágynak különlegességekre, kulináris remekművekre, csak a megszokott, mindennapi édesség-, üdítőadagjukat szeretnék minél gyorsabban és olcsóbban beszerezni.

A cég a hivatalos cégadatok szerint mindössze 4 fővel üzemel, ami ilyen nyitva tartás mellett igen leterhelő lehet mindegyikük számára.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?