Amikor rém egyszerű megoldása van a dolgoknak (történet a Fehérvári úti csarnokból)

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép csak illusztráció, fotó: WLB
A kép csak illusztráció, fotó: WLB

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Aki árulja, az sem. De ettől még a Fehérvári úti piacon szűkös marad a hely. Sorban a virágosok, és amikor mindannyian szeretnénk valami kis színeset az ablakunkba, folytonérő paradicsomot a kertecskénkbe, a palántás rekeszektől aztán végképp nem férni el.

Nemhogy babakocsival, cekkerrel, banyatankkal sem. (Fú, de utálom ezt a kifejezést, mennyivel könnyebb és környezetkímélőbb a krumplit, káposztát, hétvégi bevásárlást hazahúzni, villamosozni egy kicsit, mint ezért is autóval menni. Velencében, ahol ugye esélyük sincs autózni a népeknek, elegáns urak és hölgyek banyatankozzák haza a cuccot a mercatóról.)

Szóval, egy sima cekkerrel se fért már el az ember. Amíg valaki nem vette a fáradságot (ezúton is köszönjük mindenki nevében), fölment, kérdezősködött az irodán, írt a piac üzemeltetőjének, az udvariasan válaszolt és, hopp, már meg is oldódott a helyzet, Ha nagyon szükség lesz rá, húznak szépen festékkel vagy színes szalaggal vonalat a padlóra, meddig lóghatnak ki a ládák. De úgy néz ki, elég volt szépen szólni az elárusítókkal.  

Aki amúgy is tagja ennek a FB csoportnak, olvashatta már a történetet, a happyenddel együtt.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?