Ismerje meg a székhelyszolgáltatás új dimenzióját!

Oszd meg másokkal!

A székhelyszolgáltatás, ha a kezünkbe adja az irányítást, nem kevés tehertől szabadíthatja meg, ezzel fellélegzésre biztatva önt. Több csomagajánlatunk közül is válogathat, annak megfelelően, hogy egyrészt milyenek az egyéni igényei, elvárásai és másrészt milyen lehetőségek állnak a rendelkezésére.

Egy biztos, ha ránk voksol, akkor a levelezése miatt a jövőben egy percet sem kell aggódnia. Minden székhelyre érkező dokumentumot átveszünk. A beérkezésekről természetesen folyamatosan értesítjük önt, s míg nem veszi át, az aktuális iratokat mi megőrizzük azokat. Ha a szkennelés, mint lehetőség könnyebbséget jelent a számára, akkor cégünk ebben is partner, esélyt biztosítva az online kommunikációra, ami alapvetően nem kevés időt, energiát és pénzt takaríthat meg önnek, pusztán a kiszállás megspórolásán keresztül.

A cégnévtáblát ingyenesen elkészítjük, majd ki is helyezzük azt a törvényi előírásoknak megfelelően. Ha székhelyére hivatalos szervek érkeznek például egy NAV-os rutinellenőrzés formájában, akkor szakszerű, profi képviseletet biztosítunk önnek. A székhelytulajdoni lapot díjmentesen a rendelkezésére bocsájtjuk. Ötven lap erejéig irodánkban fax küldésére és fogadására nyílhat lehetősége, ha úgy kívánja.

A székhelyszolgáltatás szerződését hűségidő nélkül kötheti meg cégünkkel, ami további szabadságot nyújthat önnek. Természetesen a szerződés igény szerint meghosszabbítható, ha elégedett az általunk nyújtott komplexitással és professzionalitással.

Az értesítés milyensége prioritást élvez, így ebben is az ön által előirányzott utasításokat követjük. Ha küldeménye érkezik, akkor arról akár e-mailben, akár telefonon értesítjük, elvárásaival összhangban. Már a beérkezés napján kezébe veheti dokumentumait - lévén mi azonnal hírt adunk a fejleményekről, de kérés esetén szkennelt formában is el tudjuk juttatni önnek az iratokat. Ez akkor vitathatatlanul nagy pozitívum, ha nem áll módjában a személyes kiszállás.

Fentebb említettük, hogy a szerződés megkötése nem igényel hűségidőt, elköteleződést öntől, s bármikor meghosszabbítható - természetesen a retorziómentes felbontás is jogában áll, ha valamilyen oknál fogva emellett döntene. Ahogy látja, mi támogatni kívánjuk a munkájában, s nem további láncokkal leszabályozni, megnehezítve ezzel a dolgát. Biztos háttérként cége előrejutását szolgáljuk.

Mit szólsz hozzá?