Lehet, hogy Neked is kincseket rejt az otthonod? – A régiségkereskedő elárulja a titkot

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: azonnalikeszpenz.hu)

Ahogy egész Budapesten, úgy a kerületben is nagyon sokszor találkozunk azzal a jelenséggel, hogy lomtalanításkor, vagy éppen hagyatékok eladásánál nem becsültetik fel szakemberrel tárgyaikat, festményeiket, értékeiket. Sokszor a laikusnak ócskaságnak látszó tárgy valós piaci értéke több százezer forint! Egy ingyenes értékbecslés tényleg semmibe sem kerül, és segítségével valós képet kaphatsz végre egy-egy tárgy értékéről!

Már 1972 óta antikfelvásárlással foglalkozó régiségkereskedőket kérdeztünk meg az érétkbecslés menetéről, előnyeiről:

 • Mi kell, ahhoz, hogy valaki régiség kereskedő lehessen és értékbecsléssel is tudjon foglalkozni?

Úgy gondoljuk, hogy a régiségfelvásárláshoz több évtizedes tapasztalat szükséges. Azért fontos, hogy szakértőként minél pontosabban meg tudjuk becsülni egy régiség, műtárgy, antik bútor, festmény értékét. Azzal, hogy pontosan fel tudjuk mérni a tárgy értékét, magasabb árat is tudunk fizetni érte, így az eladója is garantáltan elégedett lesz. Mielőtt eladná régiségét, antik műtárgyát, hagyatékát forduljon hozzánk az illető bizalommal és kérje bátran ingyenes értékbecslésünket.

 • Tényleg sok kincset rejtenek az otthonok?

Szinte naponta találkozunk olyan esettel, amikor értékes régiségek kerülnek egy lomtalanítás során a szemétkupac tetejére, ahelyett, hogy a tulajdonos eladta és pénzt kapott volna érte. Vagy a szobában függő festmény, vagy szobor akár milliós értéket képvisel, és a tulajdonos mit sem tud róla. Hagyatéki kiürítések során is hasonló a helyzet, mert értéktelennek látszó kacatokról derülhet ki valódi értékük.

 (forrás: azonnalikeszpenz.hu)

 • Az értékbecslés és a kiszállás tényleges ingyenes?

Akár személyesen a 11. kerületi, 6. kerületi vagy 1. kerületi üzletünkbe jön az ügyfelünk, vagy ki kell személyesen szállni hozzá, az értékbecslés teljesen ingyenes. Nincs semmi kötelezettség és plusz költség.

 • Értékbecslés után mi történik?

Amennyiben a felértékelt tárgyat a tulajdonos el szeretné adni, akkor az aktuális piaci áron megvásároljuk tőle. Így biztosan a lehető legmagasabb árat kapja.

 • Végül, mit gondolnak, mi a jó üzlet titka?

Azt gondoljuk, hogy a jó üzlet titka, ha mind két fél elégedett. Az elégedett ügyfél még több elégedett ügyfelet hoz, és ezért működik és fejlődik cégünk 44 éve töretlenül!

Elérhetőségeink:

 • BUDA: 1117 Fehérvári út 21/a tel.: 0670-77- 33-122
 • PEST: 1066 Teréz körút 34 tel: 0670-77- 33-122
 • BUDA: Exkluzív bemutató terem - Budapest 1. kerület Tigris utca 64. ( Hegyalja út mellett)
 • Tel.: 0670-77- 33-122
 • E-mail: azonnalikeszpenz@gmail.com
 • Honlap: http://azonnalikeszpenz.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek