Oktatásszervezőt keres a MOME a Bertalan Lajos utcába

Oszd meg másokkal!

Desktop

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Projekt- és Fejlesztési Iroda oktatásszervező és irodai asszisztens munkakör betöltésére keres embereket. 

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: 2019. január 31. –ig, teljes munkaidő. 

A munkavégzés helye:

Budapest, 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 2.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

Az oktatásszervező és irodai asszisztens asszisztensi és adminisztratív feladatokat lát el két területen párhuzamosan, egyszerre segíti és támogatja az Egyetem Projekt- és Fejlesztési irodájának általános működését, illetve ezen belül is kiemelten a továbbképzéseket, iskolarendszeren kívüli képzéseket és tanfolyamokat szervező MOME Open tevékenységét. Ellátja a Projekt- és Fejlesztési Iroda vezetői asszisztenciáját; az iroda működtetéséhez kapcsolódó szervezési, ügyintézési és adminisztratív feladatokat; operatívan együttműködik más szervezeti egységekkel az irodát érintő kérdésekben; kezeli az iroda teljes infrastruktúráját; ezen túlmenően a felnőttképzési projektmenedzser munkájának segítése. Ezen belül képzések megszervezéséhez kapcsolódó adminisztráció, dokumentumok előkészítése, kezelése és ellenőrzése; képzések infrastruktúrájának biztosítása, szervezése (teremfoglalás, szükséges eszközök, technika, catering); képzésekhez kapcsolódó nyilvántartások és adatbázisok, mapparendszer kezelése, általános adatszolgáltatás; folyamatos kapcsolattartás az oktatókkal és a résztvevőkkel.

Illetmény és juttatások:

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

                       

Pályázati feltételek:

•         Középiskola/gimnázium,

•         Gyakorlott szintű MS Office (irodai alkalmazások),

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

•         Felsőfokú képesítés,

•         Angol nyelvből alapfokú C típusú általános nyelvvizsga, társalgási szintű nyelvtudás,

•         oktatási, oktatásszervező vagy felsőoktatási intézményben szerzett munkatapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

•         asszisztensi tapasztalat - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat,

Elvárt kompetenciák:

•         Kiváló szintű kommunikációs és problémamegoldó képesség,

•         Kiváló szintű önálló munkavégzés, precizitás, pontosság;,

•         Jó szintű proaktivitás, rugalmasság, kreativitás, jó stressztűrő képesség,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

•         Fényképes, részletes szakmai önéletrajz; végzettséget és szakképzettséget igazoló bizonyítványok másolata; hozzájáruló nyilatkozat, hogy a pályázata a bírálók számára megismerhető.

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. január 21.

A pályázatok benyújtásának módja:

•         Elektronikus úton Petri Zsolt Projekt-és Fejlesztési Igazgató részére a projekt@mome.hu E-mail címen keresztül
A pályázat elbírálásának módja, rendje:

A tárgymegjelölésben kérjük feltüntetni: Oktatásszervező és irodai asszisztens. Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy nem hirdet eredményt, valamint a pályázatot indoklás nélkül eredménytelennek nyilvánítja.

A pályázat elbírálásának határideje: 2018. január 31.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek