Az önkormányzat is reagált a Lidl Fehérvári úti építkezésével kapcsolatban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az önkormányzat a Lidl Fehérvári úti építkezésével kapcsolatban az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkhöz:

 

"A Budapest XI. kerület, Fehérvári út 70a. szám, 3891 hrsz. alatti építési tevékenységgel kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adom:

Az építtető településképi bejelentést tett Hivatalunk Főépítészi Irodájánál az ingatlanon korábban meglévő kereskedelmi épület átalakítására vonatkozóan. Az Építési Osztálynál építésügyi hatósági engedélyezési eljárás nem került lefolytatásra, tekintettel arra, hogy a meglévő épületek átalakítása nem építési engedély köteles tevékenység.

A helyszínen az Építési Osztály megállapította, hogy az ingatlanon az épület elbontását követően új épület építését kezdték meg, amely azonban csak engedély birtokában végezhető.

Az építtető építési engedéllyel nem rendelkezik, a kivitelezés szabálytalannak minősül, ezért hatóságunk építésrendészeti eljárást kezdeményezett a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező építésfelügyeleti hatóságnál."

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek