Levél a Lidl-től a Fehérvári úti építkezés ügyében

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az alábbi levelet kaptuk a Lidl-től korábbi cikkünkkel kapcsolatban:
"Szemben a cikk tartalmával, a Lidl átalakítási munkálatokat végez az ingatlanon, a vonatkozó jogszabályokkal összhangban. A Lidl az átalakítás megkezdése előtt megkereste a XI. kerület Újbudai Polgármesteri Hivatal Építési Osztályát, amely hatósági állásfoglalásában megerősítette, hogy „A tárgyi ingatlanon meglévő épület átalakítási munkálataira és homlokzatának megváltoztatására nem kell az építési hatóság engedélyét kérni.” A Lidl az átalakítás keretében jogszerűen végez nem teljes körű bontási és építési munkálatokat, amelynek eredményekén - szemben a cikk állításával - nem egy „valóságos pláza”, illetve egy bevásárlóközpont, hanem az eredeti épület méreteivel és helyével megegyező nagyságú Lidl áruház jön létre.
Szemben a cikk állításaival a Lidl semmilyen szabálysértést nem követettel el, Lidl-lel szemben indított hatósági eljárásról nincs tudomásunk.”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek