Szeretnél virágcsokrot egy mosolyért cserébe?

Oszd meg másokkal!

Desktop
Cicát is simogathatsz
Budafokon, a temető mellett működik egy különleges virágbolt, a Zita Virágai, itt kaphatsz virágot egy mosolyért.

A kampány lényege, hogy június 28-án a kezdeményezésben részt vevő virágboltok elrejtenek egy csokrot az adott üzlet környékén, melyet a szerencsés megtaláló magával vihet. Ennek egyetlen feltétele, hogy a mosoly kölcsönös legyen, vagyis ne csak a megtaláló örüljön, hanem a csokrot készítő üzlet is: ehhez csupán egy "mosolyt", vagyis visszajelzést kell küldenie a Facebookon keresztül a bolt részére, így ér körbe a mosoly.

A Zita Virágai nem csak egy, hanem 3 csokrot is elrejt majd a környéken június 28-án, így bátran lehet keresgélni őket! Persze a  mosolyt se felejtsétek el a végén!

A virágboltot vezető Szabóné Széplaky Zita maga készíti a csokrokat, koszorúkat, és nem is akárhogyan: kreatívitását több kötetnyi fotókönyv örökíti meg. A könyvekben összegyűjtött virágcsodák mind egyediek, lehet őket nézegetni  az üzletben, válogatni és ötleteket meríteni belőlük bármilyen alkalomra, legyen az ballagás, esküvő, születésnap vagy temetés.

Szabóné Széplaky Zita az üzletben

Zitánál nincs szabvány csokor, bármilyen kérést, egyéni igényt megvalósít. A nála kapható virágok ráadásul mindig frissek, hetente többször is hozatják őket, így biztosak lehetünk abban, hogy nem több napja állott, hervadó virágot vásárolunk tőlük. Az adott idény függvényében különleges virágokból is kérhetünk csokrot.

Ami egyedivé teszi még őket, az a vevőbarát gondolkodásmód: Zita és munkatársai nem mondanak nemet, ha egyedi kéréssel érkezünk. Itt a vevő az első, ebben biztosak lehetünk!

Nagy előnyük, hogy az év minden napján nyitva tartanak, legyen az újév napja vagy karácsony, innen bármikor tudunk rendelni. Az üzlet hosszú nyitvatartással várja a vevőket: minden nap reggel 7-től este 8-ig dolgoznak.

Ha még így sem lenne időnk arra, hogy a virágboltban személyesen megbeszéljük, mit szeretnénk, akár egy-két nappal korábban is leadhatjuk rendelésünket telefonon, de válogathatunk a honlapjukra feltöltött képek közül vagy tanácsot is kérhetünk tőlük. Az elkészített rendelést pedig már csak át kell venni!

Ha nincs készpénz nálunk, az sem probléma, ugyanis kártyával is lehet fizetni.

Aki pedig a temetőbe készül, jó, ha tudja: Zitánál kannát és gyufát is kölcsönözhet ingyen, amíg a temetőben meglátogatja elhunyt szerette sírhelyét.

A  virágboltban a várakozás is gyorsan elrepül: amíg elkészül a csokor, belemélyedhetünk az üzlet falára kiakasztott virághoroszkópban, a gyerekek pedig válogathatnak a cukorkák közül.

Cukorka a gyerekeknek

Aki pedig nem virágot szán egy különleges alkalomra, hanem például ajándékutalványt vagy pénzt, esetleg színházjegyet, egyéb ajándéktárgyat, és szeretné esztétikusan becsomagoltatni azt, annak is érdemes az üzletbe benéznie, hiszen Zita kézügyességének köszönhetően különleges csomagolásokat is készít egy adott ajándék köré.

Pénzcsokor ballagásra

A Zita Virágai Virág- és Ajándékbolt egyszerűen megközeltíhető: a Temető utca 16. szám alatt, közvetlenül a temető bejárata mellett található, a buszmegálló mellett, így a városközpontból is kényelmesen és gyorsan megtaláljátok őket.

Ha bármilyen alkalomra virágot kerestek, nézzetek be hozzájuk és válogassatok kedvetekre!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek