Mi kérdeztünk, ti válaszoltatok, az önkormányzat pedig reagált

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nemrég feltettük a kérdést, hogy szerintetek melyek azok a közterületek, amin változtatni kellene, (lebontani, átépíteni, stb) mi az, ami nem méltó Újbudához. Sok-sok válasz érkezett, melyeket elküldtünk az önkormányzatnak, ahonnan rövid időn belül érkezett is reagálás az általatok felvetettekre.

Legtöbben a Kelenföldi pályaudvart, az Albertfalvi piacot, a Hamzsabégi úti buszgarázst emeltétek ki, mint a legsürgősebb és mindenképpen megoldandó kérdést.

Az önkormányzat a válaszában kiemelte, hogy nagyon fontos a számukra a lakosság véleménye, ezért örülnek is, hogy lehetőségük van reagálni a felvetett problémákra.

A felsorolt észrevételek közül azonban mindössze az Albertfalvi piac tartozik az Önkormányzat hatáskörébe, amin dolgoznak is, több terv készült már a rendezésre.

A többi észrevétellel kapcsolatban is folyamatosan egyeztetnek az érintettekkel, remélhetőleg ezekben az ügyekben is megnyugtató megoldás születik belátható időn belül – olvasható az önkormányzat válaszában.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek