Más lesz a valóság a Buda Part beruházásnál, mint a látványterv

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: BudaPart

Komolyan vette egy vevő a látványterveket a Buda Part beruházásnál, ám csak a szerződéskötés után derült ki, hogy nem azt kapja amire gondolt – írja az Index egy olvasói levél alapján.

A Buda Part projekt az a nagyberuházás a Lágymányosi-öböl partján, melynek részeként a sokat vitatott 120 méteres Mol Campus is épül. A levélírót nem zavarja az első magyar felhőkarcoló magassága, az viszont igen, hogy az általa megvásárolt ház mellett 3 emelettel magasabb ház épül a látványtervben feltüntetettnél.

Ahogy a levélben írja, ők egy 6. emeleti – legfelső szint – lakást választottak abban a hiszemben, hogy a mellette lévő épület nyugati irányban csak 5 emeletes lesz – így hagyva kis teret a sok épület között. A keleti irányban pedig – a látványterveken - eredetileg egy szintén 6 emeletes épület volt feltüntetve. Menet közben változtak a tervek, a megszabott kereteken – melyet a Kerületi Építési Szabályzat határoz meg - belül maradva, az egyik épület 3 emelettel, a másik 1 emelettel lesz magasabb. A levélíró úgy érzi, ezzel elveszti a rendelkezésre álló tér egy részét, ezért most visszalépne a vásárlástól.

Nem esett azonban kétségbe, mert – mint írja – a Buda Part lakásai nagyon kelendőek, "a II. ütemnek a felét eladták három nap alatt, vannak befektetők, akik csomagban veszik a lakásokat, biztos akad valaki, aki egy méreteset átvesz tőlünk".

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek