Új fák a Fehérvári és a Mezőkövesd út keresztjében – sokat ültetnének még idén

Oszd meg másokkal!

Illusztráció

Összesen kilenc facsemetét ültettek el a Mezőkövesd és a Fehérvári út kereszteződésénél az Újbuda Veled zöldül! környezetvédelmi program keretében - írta az önkormányzati oldal. 

Ez nem feltétlenül tűnik soknak, de a terv az, hogy november 11-éig összesen 1111 fát ültessenek el a kerületben, az pedig már nem hangzik rosszul. Eddig - a tavaszi időszakban - mintegy 570-580 fa került a helyére. 

Újbuda jelentős zöld területtel rendelkezik – a 12 százalékos aránnyal a fővárosi kerületek első harmadában van –, ezért is fontos megőrizni, illetve ahol lehetséges, fejleszteni ezeket - írta az önkormányzati oldal. Nagyon reméljük, hogy minimum megmarad ez az arány.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek