Bizony mégis lesz felhőkarcoló a Kopaszin

Oszd meg másokkal!

Desktop
Mégsem retusálhatjuk ki a toronyházat (forrás: vg.hu)

Lassan kezd bohózattá válni a Kopaszi-gátra tervezett 120 méter magas felhőkarcoló ügye. A kerületi önkormányzat rábólintott, a főpolgármester szóban nem ellenezte, ekkor azt hittük, meg fog épülni.

Aztán bő egy hete jött a hír, hogy a világörökség látványát rontaná, ezért a szakma ellenzi a megépítést. Ekkor már lemondtunk róla, és most, íme, itt a legújabb hír: a Fővárosi Közgyűlés tegnap 19 igen és 9 nem szavazattal elfogadta a rendezési terv módosítását, azaz épülhet a felhőkarcoló.

Ezzel egy időben megtervezik a fonódó villamosvonal leágazását a Gellért tértől a kopaszi-gáti BudaPart beruházásig. Hoffman Tamás, kerületünk polgármester tagja a Fővárosi Közgyűlésnek is, a vitában így érvelt:

"... a szóban forgó beruházás emberi városfejlesztési léptékkel készül, amivel óriásit fejlődhet Budapest. Egy fejlődő nagyvárosban helye van magasházaknak, a Kopaszi-gátra tervezett épület pedig azért is szükséges, hogy a területet szellősebben építhessék fel."

Aztán jól alapozzák meg azt a 120 méteres toronyházat a mocsaras talajon, nehogy egy erősebb szellő ledöntse!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek