Március 20-ra tolódott a Gomba átadása

Oszd meg másokkal!

Desktop
Már tavaly nyáron készen kellett volna lennie (fotó: ittlakunk.hu)

Folyamatosan próbáltuk követni a Móricz Zsigmond körtéri Gomba felújításának elhúzódó történetét. Legutolsó hivatalos információnk egy lakossági megkeresésre írott jegyzői levél volt, mely 2014. február 28-ra tette az átadást.

Tavaly december közepén aztán átadták a tér egy részét, a Gomba műemlék épületét természetesen nem, de erre akkor már nem is számítottunk. Ami friss információ, hogy december 30-án az önkormányzat ismét módosította a kivitelezővel kötött megállapodását, ezúttal 2014. március 20-át jelölve meg átadási időpontnak.

Minderről az Origo írt tegnap. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent módosítás a késés indokaként nem említ olyan eseményt, ami tavaly nyáron már ne lett volna tudott, ennek ellenére a polgármester akkor még tavaly őszi időpontot említett, ősszel pedig kaptuk a februári dátumot.

Van az úgy, hogy egy kivitelező nem tudja befejezni határidőre a vállalt munkát. Ilyenkor természetesen módosítani kell a szerződést is, feltüntetve a csúszás valós okait. Aztán pedig a kivitelező fizeti a kötbért a késésért. Vagy csak álmodunk?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?