Újbudai indulók az Év Irodája versenyben

Oszd meg másokkal!

(forrás: azevirodaja.hu)

Idén január 31-én rendezik meg az Év Irodája verseny díjkiosztóját. Harmadszor kerül sor erre a nemes vetélkedőre, mivel friss beruházások nem nagyon történnek mostanában az építőiparban, ezért a 2010 után átadott "versenyművekkel" lehetett jelentkezni.

Összesen hat kategóriában hirdetnek győztest, egyik az Év Irodaháza Közönségdíj, melynek mezőnyében három újbudai épületet is találunk. Az Allee Corner Irodaház már korábban is bezsebelt több díjat, épp hogy befért a mezőnybe, mivel 2010 februárjában adták át.

A 6800 négyzetméteres irodaház beruházója és felesben tulajdonosa az ING Real Estate. Az építmény külső megjelenésén túl a funkcionalitást is nézik, így számít, hogy jó az elhelyezkedése, vannak parkolók, villamossal, busszal is könnyen megközelíthető. Jó pont, hogy mellette van egy hatalmas áruház mozival, vendéglőkkel, kávézókkal. Manapság igen nagy szó, hogy közel 80 százalékos telítettséggel üzemel.

Gazdagréten található a BudaWest Irodaház, amely 15 ezer négyzetméteren szolgálja ki a bérlőket. Nincs Budán még egy irodaház, ami ennyire közel lenne az autópályához. Prémiumkategóriába tartozik, hatalmas üvegfalán keresztül természetes fény mellett lehet dolgozni (azért van villany is).

Az Alíz utca 4. szám alatt látható Office Garden II. egy teljes irodapark része, elsősorban "zöldségével" hódít. Egyrészt szép, zöld, parkosított környezetben található, autók mellett biciklik számára is akad parkolóhely bőven. Másrészt energiatakarékos megoldásai révén sokkal olcsóbb a bérleti díj, mivel kevesebből kijön a fűtés, meleg víz. A 16766 négyzetméter alapterületű irodaház fejlesztője a GRT Group.

A teljes mezőny, melyből egy hét tagú szakmai zsűri választ majd:

  • Residence Irodaházak - II. Kacsa utca
  • K & H Csoport Székház - IX. Lechner Ödön fasor
  • BudaWest Irodaház - XI. Rétköz utca 5.
  • K3 Irodaház (Allianz) - VIII. Könyves Kálmán krt.
  • Madarász Irodapark 2-es ütem - XIII. Madarász Viktor utca
  • Office Garden II. - XI. Alíz utca 4.
  • Allee Corner Irodaház - XI. Október huszonharmadika utca 8-10.
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek