Újra száguldanak a locsolókocsik!

Oszd meg másokkal!

Desktop

A címben említett száguldás persze költői túlzás, a locsolókocsiknak komótosan cammogni illik, egyrészt, hogy alaposan hűthessék, tisztíthassák amit kell (sínek, főutak, buszos utak, a lakótelepek és a sűrűn lakott városrészek utcái). Másrészt nem oly fiatalok ezek a járművek, hogy a sofőrjüknek könnyű volna gyorshajtásig nyomni a pedált. 

A nagy hőség miatt most még a régóta használaton kívüli locsolóautókat is megjavították, toldozgatták-foldozgatták, felújították, így mától városszerte összesen harminc ilyen jármű spriccel majd, mi meg az útjukból, ha találkozunk velük itt, a kerületben.

Az útburkolat locsolás nélkül 50-60 fokra is felhevülhet. A víz - írja a BVK Holding friss közleménye - "csökkenti a budapestiek hőérzetét, javítja közérzetüket, illetve leköti a port és a polleneket".
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek