A talajmozgás volt a tettes a vasárnapi csőtöréskor

Oszd meg másokkal!

Desktop
forrás: parameter.sk

A vízművek vizsgálatának első eredményei szerint az 1979-ben fektetett 1 méter átmérőjű vezeték vasárnapi buktájáért első sorban a talaj mozgása felelős (vajon miért nem számoltak vele?), valamint megemlítik a szakszerűtlen építést is.

Az Orlay utca 1. szám előtt történt csőrepedés kapcsán az is felmerül az emberben, hogy a talaj továbbra is mozogni fog, hogy lehetne elkerülni a hasonló baleseteket? Most talajszerkezet-vizsgálatot is végeznek, reméljük, jutnak vele valamire.

A környéken négyszáz lakásból kellett kiköltözniük a lakóknak a pincékbe betörő víz miatt, szerencsére a statikusok szerint egyik épületnek sem lett komolyabb baja, úgyhogy az érintettek vissza is költözhettek. Eddig körülbelül 50 kárbejelentés érkezett a Fővárosi Vízművek telefonjára.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek