Folyik a helyreállítás a csőtörés után - és a víz is a metróban

Oszd meg másokkal!

Desktop
fotó: MTI

Ma reggeltől megnyitották a Budaörsi utat a Gellért téri csőtörést követő felújítás után. A 86-os és a 233E buszok ismét a normális útvonalon és menetrend szerint közlekedenek.  Lassan helyre áll a rend, a Csíky utca és az Orlay utca helyreállítása azonban még hosszabb időt vesz igénybe, ezek teljesen le vannak zárva az autós forgalom elől.

Korábbi cikkeinkben megírtuk - ráadásul helyszínen készült videót is mellékeltünk hozzá -, hogy vasárnap délután az Orlay és Bartók sarkán eltörött egy nyomócső, és hatalmas mennyiségű víz zúdult a Bartók Béla útra, a Gellért térre és a környékre. Mivel az épülő metróvonal is itt húzódik, ráadásul alacsonyabban is fekszik, mint az út szintje, a víz az alagutat is elárasztotta. Erről nézhettek meg néhány képet fent.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek