Vágják az akácost a Dobogó-dombon

Oszd meg másokkal!

Desktop
Vágják a fát hűvös halomba (fotó: Kis Reni)

Két olvasónk is jelezte a hét elején, hogy az Őrmező melletti Dobogó-dombon nagy ütemben irtják a fákat. Egyikőjüktől fotót is kaptunk, amit fent láthattok. Az okokról "természetesen" nem lehetett tudni.

Első körben az önkormányzathoz fordultunk, ahol a Pilisi Parkerdőhöz irányítottak bennünket, mert hozzájuk tartozik a terület. Levelünkkel április 16-án fordultunk az erdészethez, mellékelve Reni fotóját (mármint nem róla, hanem tőle).

És most jön az izgalmas rész! Másnap, tehát április 17-én 14.33-kor kaptunk egy levelet Vígh Andreától, a cég kommunikációs előadójától, melyben megnyugtat, hogy csak szokásos erdőgazdálkodás folyik a területen, s csatolt egy, a honlapjukon megjelent cikket ezzel kapcsolatban, ki nem mondva azt, hogy egy újságíró magától is megtalálhatta volna a választ.

Csakhogy - megnézve a cikk megjelenési időpontját - a csatolt anyag 27 perccel a nekünk küldött válasz előtt került fel a Pilisi Parkerdő honlapjára. A történet tehát úgy áll össze, hogy amíg nem teszik szóvá, addig irtjuk az erdőt, ha rákérdeznek, akkor gyorsan kiadunk egy közleményt, hogy minden rendben van.

Nem szeretnénk megbántani a fent említett hölgyet, de az erdőgazdaság kommunikációs részlege a Csillebérc alatt lelőtt kutya kapcsán sem állt helyzete magaslatán. Olvasóinknak köszönjük a felvetett problémát, és a beküldött képet.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek