Újabb félmilliárdot ad a kormány a gazdagréti Szent Angyalok-templom befejezésére

Oszd meg másokkal!

Desktop
Újabb félmilliárd a befejezésra

2020. szeptember 13. és 20. között Budapesten rendezik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust és a kormány úgy döntött, összesen 8,4 milliárd forinttal támogatja 20 templom felújítását az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyében.

A 20 szerencsés egyike a gazdagréti Szent Angyalok-templom. Az M1-M7 egér úti felhajtójáról is jól látható, Makovecz Imre által tervezett templomot még 1994-ben kezdték el építeni, 2013-ban 1,1 milliárd forintos állami támogatást kapott, hogy az –  akkor már közel 20 éve tartó – építkezés befejeződhessen.

Az 1284/2017 (VI.2) számú kormányhatározat értelmében, most ismét ugyanezen építkezés befejezésére kap az egyház újabb félmilliárd forintot.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek