Több mint kétezer laptopot, számítógépet, monitort valamint projektort kapnak Dél-Buda iskolái a napokban

Oszd meg másokkal!

Desktop
Több mint kétezer új informatikai eszközt kapnak dél-budai sulik - fotó: mno.hu

Kedden Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter egy péceli sajtótájékoztatón elmondta, a közép-magyarországi régió 650 iskolája részesül több mint hatmilliárd forintos informatikai fejlesztési támogatásban. Az érintett intézmények december 15-ig megkapják a kormányzati támogatásból finanszírozott eszközöket: 14 ezer számítógépet és monitort, 6 ezer laptopot és 7 ezer projektort.

Mivel részleteket sehol nem találtunk arról, hogy melyek a szerencsés iskolák, ezért megkerestük a Dél-Budai Tankerületi Központot, ahol kérdésünkre, Laucsek István szakmai igazgató-helyettes elmondta, hogy a tankerület összes iskolája kapott az informatikai eszközökből, melyek kiszállítása jelenleg is folyamatban van.

Összesen több mint kétezer laptopot, számítógépet, monitort és projektort kapnak a tankerület iskolái az informatikai fejlesztési támogatásnak köszönhetően.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek