Keresik Újbuda kiváló sportolóját és edzőjét

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az önkormányzat keresi „Újbuda kiváló sportolóját”, valamint „Újbuda kiváló edzőjét”. A díjra olyan emberek jelölhetőek, akik 2017. évben hazai és nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő helyezést értek el XI. kerületben lakó vagy kerületi sportegyesületben versenyző sportolóként; továbbá , akik utánpótlás nevelésben, a sportolók versenyekre történő felkészítésében kiemelkedő és példamutató munkát végeznek XI. kerületben lakó vagy kerületi egyesületben tevékenykedő edző-, sportszakemberként.

A javaslatot Kitüntetési adatlapon tudjátok benyújtani, mely beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban,  az Ügyfélszolgálati Irodán (1113 Budapesti, Bocskai út 39-41.), valamint letölthető a weboldalról.

A borítékra írjátok rá: „Újbuda kiváló sportolója” vagy „Újbuda kiváló edzője”.

A javaslatok benyújtási határideje: december 29. 11:00 óra

A kitüntetésekről a polgármester javaslatára a képviselő testület dönt - tájékoztat az önkormányzat honlapja.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek