Végleges: a Sportkórház a Karolina útra költözik

Oszd meg másokkal!

Desktop
Most itt van (forrás: index.hu)

Az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI), vagyis a Sportkórház véglegesen a budapesti Karolina úton működik majd - mondta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár egy szerdai sajtótájékoztatón. 

A Karolina úti ingatlan felújítására és fejlesztésére 2019-ig 10 milliárd forintot különít el a kormány. A projekt külön miniszteri biztost kapott Berkes István, a Sportkórház korábbi igazgatója személyében. 

"Alapvető cél egy új, jól felszerelt központi sportegészségügyi intézmény, amely tovább működteti az országos sportegészségügyi hálózatot, a válogatott kereteket ellátó szolgálatot, az olimpiai rendelőt és a 24 órás telefonközpontot" - mondta Szabó Tünde.

Berkes István kormánybiztos elmondta, hogy a Sportkórház már múlt hétfőn megkezdte a költözést. Az első ütemben az adminisztrációs részleg, a másodikban a járóbeteg szakrendelések, a harmadikban a fekvőbeteg részlegek költöznek az eddigi - a Testnevelési Egyetem melletti - székhelyről.

Az ellátás zavartalan biztosítása a költözés alatt is fontos szempont marad. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek