V. Újbudai EgészségPART

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

Újbudai EgészségPART immár ÖTÖDIK alkalommal!

A Feneketlen-tó partján immár hagyománnyá vált, hogy ősszel az egészségé a főszerep. Idén szeptember 22-én is számos program várja a családokat, melyek játékos formában az egészségtudatos életmód három legfontosabb területét mutatják be a látogatóknak. Kiemelt szerepet kap a sport, a táplálkozás és a lelki egyensúly.

A prevencióra nagy hangsúlyt fektető eseményen számos egészségügyi szűrésen vehetnek részt az érdeklődők a Szent Kristóf Szakrendelő közreműködésével. Az Újbuda Önkormányzata szervezésében és a Fiatal Családosok Klubja támogatásával megvalósuló egész napos programot színpadi koncertek, interaktív gyermekprogramok, családi edzések színesítik.

A családi nap egy hangulatos Ringató foglalkozással indul majd, melyre a legkisebbeket és szüleiket várjuk, majd Schobert Norbi tornáztat meg mindenkit. A nap folyamán koncertet ad még a vidám hangulatot varázsoló Farkasházi Réka és a Tintanyúl, valamint a népszerű Kolompos együttes is. Vidámság, móka, mozgás és sok ajándék vár mindenkit a Feneketlen tó partján!

Az esemény ingyenes, de a már hagyománnyá vált pecsétgyűjtő játékhoz előzetes regisztráció szükséges. A pecsétgyűjtés egy menetlevél segítségével történik az EgészségPART kiállítóinál. Aki az összes pecsétet összegyűjti részt vesz a tombolán, ahol értékes sportszerek, játékok és egyéb nyeremények várnak gazdára támogatóinknak köszönhetően.

****Minden előzetesen regisztráló garantált ajándékot KAP a menetlevél/pecsétgyűjtő füzet átvételekor****

A pecsétgyűjtő füzet átvehető a FICSAK sátorban.

Itt lehet regisztrálni--> https://forms.gle/TTdw9kLYJrybNkm7A

* Családi programok, játékok, sport *

Számos mozgással kapcsolatos program, edzés Schobert Norbival, sportbemutatók, gyermekjóga, sportos vetélkedők várják a látogatókat egész nap. Emellett a kicsik szórakoztatásáról sem feledkezünk meg, hisz az Egészség-ligetben játékos formában ismerhetik meg az egészséges életmód alapjait. A nap folyamán a vendégek bárhol, bármikor bekapcsolódhatnak a játékba.

* Színpadi programok *

A színpadi eseményekkel az egész család számára minőségi szórakozást, közös élményt szeretnénk nyújtani, melyre majd kicsik és nagyok örömmel emlékeznek vissza. Velünk lesz a Ringató, Farkasházi Réka és a Tintanyúl és a Kolompos együttes is.

* Egészségügyi szűrések, prevenció *

A Szent Kristóf Szakrendelő munkatársainak segítségével számtalan hasznos szűrővizsgálaton is részt vehetnek látogatóink. Nem csupán a figyelmet szeretnénk felhívni a prevenció fontosságára, hanem lehetőséget is adunk arra, hogy szakemberek segítségével bárki ingyenesen részt vegyen a kihelyezett szűrővizsgálatokon. A gyerekeket Teddy Maci várja majd.

* Egészséges gasztronómia *

Az egészséges életmód egyik alapja a helyes táplálkozás. Schobert Norbi edzése után bizonyára sokan megéheznek majd, a rendezvényen pedig lehetőség nyílik egészséges ételek kóstolására.

Gyertek és tanuljunk, játszunk együtt! Mindenkit szeretettel várunk tehát 2019. szeptember 22-én 10-17 óráig az EgészségPart rendezvényünkön a Feneketlen-tó partján!

A részletes programot megtaláljátok weboldalunkon HAMAROSAN: www.egeszsegpart.com

EgészségPART - egészséggel és vidámsággal töltve!

2019. szeptember 22. vasárnap, 10.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek