19. Őrmező Ünnepe

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

"Az Ünnep a Miénk!"

Az ünnep szervező stábja idén biztosra ment, és az őrmezeiekkel karon öltve alakította ki műsorát, hogy biztosan garantált legyen a siker :)
A 19. életévébe lépő fesztiválon páratlanul színes színpadi- és kísérőprogram várja a kilátogatókat, hogy fokozzák még az elmúlt esztendő kiemelkedő tempóját is.

Akár mottó is lehetne: nincs pillanatnyi megállás sem a színpadon, sem a parkban: a koncertek, előadások "egymás kezébe adják a kilincset", a parkban pedig szüntelenül zsong majd a
vásári forgatag és pörög a vurstli, folyamatosan hideg lesz a sör és meleg a szendvics.

Aki nem rest, minden idegszálát, minden érzékszervét folyamatosan kiteheti majd valamilyen ínycsiklandozó kísértésnek: legyen az zene-tánc, étel-ital, ugrabugra vagy szieszta.
Minden eddiginél több előadó lép a színpadra, és a park minden szeglete játékkal, foglalkozással telik meg, hogy még véletlenül se adódhasson egyetlen perc sem az unatkozásra.

Hogy ne csak üres ígéretek hangozzanak el: a nap folyamán fellép a Napvirág zenekar, a Majorka színház, Vitéz László Bábjáték-automatája, Bartha Tóni bábszínháza,
a Vadrózsák, a Rutkai Bori Banda, az FDS, a Masters SE, Gál Csaba Boogie, Oláh Gergő, a Takács Tamás Blues Band, és a Pedrofon zenekar az elmaradhatatlan utcabállal.

Az energiától duzzadó kicsik és nagyok emellett pedig kitombolhatják magukat a Csúzlizdában, az ugrálóvárban, rekeszmászás közben, trambulinon, körhintán, stb....stb...stb...

"Aki nem hiszi, járjon utána!"

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek