Öt éves a buddhista rádió – BuddhaFM – Adásban a Tan!

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

2014. szeptemberében kezdte meg adását Magyarország egyetlen buddhista rádiója, a BuddhaFM. Az elmúlt öt évet ünnepeljük ezen az egy egyszeri és megismételhetetlen estén az A38 Hajón, 2019. szeptember 15-én.

A különleges est egy igazi BuddhaFM adás lesz élőben, ahol a rádió legnépszerűbb magyar előadói lépnek fel:

Az esten előadást tart a BuddhaFM lelkes támogatója, Laár András zenész, humorista, buddhista tanító, aki a tervek szerint ezúttal szitárművészetét is megcsillantja a tisztelt nagyérdeműnek. Kassai Lajos íjkészítő mesterrel, a modernkori lovasíjászat megteremtőjével Gondolat – Szó – Cselekedet címmel beszélget Mireisz László, A Tan Kapuja Buddhista Egyház elnöke. Három magyarországi buddhista közösség vezetője, vezető tanítója (Csöpel láma – Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség, Mireisz László – A Tan Kapuja Buddhista Egyház és Pressing Lajos – Buddhista Misszió) A magyar népmesék és a buddhista hagyomány közös gyökereiről beszélgetnek Cser Zoltánnal, a TKBE igazgatójával. Az est utolsó előadásán A Buddhizmus és a modern tudomány kapcsolatát boncolgatják Dobosy Antal, Farkas Attila Márton és Szathmári Botond, A Tan Kapuja Buddhista Főiskola jeles tanítói. A zenei és zenén keresztül megélhető spirituális élményekről pedig Kenéz László sakuhacsi (japán bambuszfuvola) művész, Kenderesi Gabi mantraénekes, Shivacult alkímista és multimédia művész, valamint Tóth Szabolcs szitárművész gondoskodnak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek