Gellért hegy - Ozone Mama - Lead Zeppelin

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Június 23-án a rockzene rajongóinak kedvezünk a Gellért hegyen - a Szabadság szoborral szemben, az Ozone Mama és a Lead Zeppelin társaságában!

Az immáron háromszoros Fonogram-díjas Ozone Mama idei első budapesti koncertjét adja a Gellért-hegyen. A hazai vintage rockerek az év első felében számos videóanyagot készítettek, amelyek az év folyamán, az őszi európai turnéjukat megelőzően látnak majd napvilágot. A zenekar alapító-gitárosa, Gábor András és csapata örömmel álltak a jó ügy mellé, és a SHARE, a jótékony ser, a Lead Zeppelin és a Bridge közreműködésével a demonstráción befolyt adományokat az Elveszett Állatok Alapítvány javára ajánlják fel.

A Lead Zeppelin 2004 óta törekszik arra, hogy hazai fronton színvonalas műsort nyújtson mindazoknak, akik még ma is dúdolgatják a legendás rockzenekar, a Led Zeppelin dalait. Az ismert zenészekből álló csapat igazi Zeppelin hangulatot idéz, így garantáltan nem csak a nyári időjárás miatt lesz fülledt a levegő!

A demonstrációt részvételi díj nem terheli!

Mi az alapvető üzenetünk?
A Hódítsuk meg Budapestet! egy békés demonstráció-sorozat a BRIDGE szervezésében, az egyéni felelősségvállalás, vitakultúra , környezettudatosság és kapcsolódó témakörökben.
Cél: társadalmi reformot, élhetőbb, biztonságosabb, produktívabb, tisztább várost szeretnénk, pártpolitikától, vallástól függetlenül. #liveandletlive #zöldtollmódszer

❕ Nem szeretnénk sokat kérni azon kívül, hogy érezzétek jól magatokat, ezt a pár dolgot említjük nektek amellett, hogy felesleges, mert tudjátok:

  • A szemeteket is hazavárják, vigyázzunk, nehogy elveszítsük őket!
  • Kisördög helyett angyalt válasszunk a vállunk fölött, van jobb helye is a csikknek, mint a föld. Sőt, remek alkalom nyitni a világra, egymás felé, és kérni / felajánlani a saját csikkgyűjtőnket!
  • A kedvesség menő!
  • Az eseményeken mindenki saját felelősségére vesz részt, vigyázzunk magunkra és egymásra!
  • A közterületi alkoholfogyasztás jogszabályba ütközik!
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?