Day of Stars 2019

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

A csillagkapu filmből és a sorozatból már nagyon jól tudjuk, mennyire fontos a hetedik szimbólum. Pontosan így gondoljuk mi is, ezért a csapatunk 7 éves fennállását nagy durranással szeretnénk megünnepelni, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Mivel nagyon szeretjük a Star Treket és a Star Warst is, így a rendezvényen a Csillagkapun túl e témákban is lesznek kiállítások, vendégcsapatok és előadások, ennek megfelelően a rendezvény nevén is változtattunk idén.

Engedjétek meg, hogy idén is INGYENES belépővel vendégül lássunk benneteket a rendezvényünkön, melynek szervezésében idén nem csak a Stargate Command Hungarian Site, valamint az emTV.hu veszi ki a részét, hanem a széles körben ismert 501-es Légió Magyarországi Helyőrség /// 501st Legion Hungarian Garrison is.
A három csapat együttesen bemutatja a Day of Stars rendezvényét.

Az eseményhorizonton átlépve találkozhattok a messzi messzi galaxissal és a végtelen úrrel is. Színes programokkal, és számos vendéggel találkozhattok; többek között jól ismert karakterek magyar hangjaival, elméleti fizikussal, és számos más, a témához kapcsolódó vendéggel.

Előadások és Bővebb információk hamarosan!

Kapunyitás: 10:00

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
--------- A BELÉPÉS INGYENES --------

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek