Nyári intenzív képességfejlesztés

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

NYÁRI KÉPESSÉGFEJLESZTÉS - másképp 

Sok család dilemmázik azon, hogy mit csináljon nyáron a gyermekével:
inkább pihentesse és minél több élményhez juttassa őt, hogy feltöltődve tudja majd megkezdeni a következő tanévet, vagy inkább arra használja ki a vakációt, hogy felzárkóztassa gyermekét az esetleges lemaradásaiból.

Ennek eldöntése érdekében dolgoztunk ki egy nyári rendszerhez (vagy rendszertelenséghez?) igazodó menetrendet, az intenzív képességfejlesztést. Ez a működési mód lehetővé teszi a felzárkózást, s emellett bőven marad idő a nyaralásokra is!

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

A gyermek egy héten keresztül minden nap részt vesz egy 45-90 perces képességeihez igazodó egyéni fejlesztő foglalkozáson, melynek hatékonysága - az elmúlt évek tapasztalata alapján -  kb. másfél-két havi tanév közbeni fejlesztéssel ér fel. A fejlesztés ajánlott irányát, mennyiségét és gyakoriságát egy előzetes gyógypedagógiai vizsgálat eredményeire alapozva beszéljük át a szülőkkel. Tőlünk megszokott módon, a gyerekek nyáron is egyedül vannak bent a foglalkozásainkon, annak érdekében, hogy a fejlesztés minden mozzanata tökéletesen igazodhasson az egyéni képességekhez és igényekhez.

A kiadható időpontjaink jelentkezési sorrendben töltődnek fel, így aktuális információért érdeklődjön bizalommal bármelyik elérhetőségünkön! 

Olvass tovább: https://iskolavar-hu.webnode.hu/nyari-programok/intenziv-kepessegfejlesz...

2019. június 17. hétfő, 08.002019. augusztus 31. szombat, 18.00
Telefon: 
+36-70-4131674