Körforgásban / Szalóki Ági estje

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Körforgásban / Szalóki Ági estje
2019. április 17.

A kilencedik évében járó Hadik Irodalmi Szalon április 17-i estjén a többszörös Fonogram-díjas, Artisjus előadói díjas, Regionális Prima díjas, Liszt Ferenc-díjas előadóművész, dalszerző, Szalóki Ági érkezik hozzánk. Nem először, hisz 2014-ben Vele ünnepeltük negyedik születésnapunkat!
A tavaszi, irodalmi, zenés programon egyaránt előkerülnek az énekesnő kedvenc versei megzenésítve, míg Szalóki Ági kedvenc, sorsfordító könyveiről, életének legnehezebb és legszebb pillanatairól, feladatairól mesél majd vendégei társaságában. Először mutatkozik be a fotóművész Szalóki Ági - évek óta fotózik, az így megörökített világot is elhozza az estre.
Belépő: 1000 Ft
Regisztráció: anna.irodalmiszalon@gmail.com

Az estre a jelentkezés március 14-én, reggel 8.00 órakor indul.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek