Dunai Regatta 2018 | official event

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

VEDD FEL A RITMUST! 
Május 5-én ismét REGATTA a rakparton!

A Dunai Regattán egyetemi sárkányhajós és evezős csapatok mérik össze erejüket a Duna legszebb budapesti szakaszán, a Parlament és a Budapesti Műszaki Egyetem között. A vízi versenyek mellett a szárazföldön látványos cheerleader show, számos sportprogram, a Sound of the University tehetségkutató döntője, valamint szuper hazai bandák és dj-k bulija vár egészen hajnalig!

◃◃ EVEZÉS ▹▹
Az evezős versenyt 2018-ban még izgalmasabbá teszi, hogy a Visegrádi Csoport magyar elnökségének apropóján a visegrádi országok profi csapatai, cseh, lengyel és szlovák nyolcasok csapnak össze a magyarokkal a Duna vízén. 

◃◃ SÁRKÁNYHAJÓ ▹▹
A Regatta-élmény alapját minden évben az egyetemek közötti sárkányhajós verseny képezi, ahol szintén köszönthetünk V4-es csapatot a versenyzők között. Az amatőr egyetemistákból álló sárkányhajó-legénységek egy bulis felkészülési időszakot követően idén két futamban versenyeznek, melyet külön eredményhirdetés követ.

◃◃ SOU ▹▹
Idén is pörög a Sound of the University, a Dunai Regatta zenei tehetségkutatója, ahol 2018 legjobb egyetemi zenekarát keressük. A nyertes banda felléphet egy nagy hazai fesztiválon, és további értékes nyeremények várnak rá.

Sport, zene és egész napos kikapcs a fesztiválszezont indító ingyenes Regattán! 

Találkozzunk május 5-én a Műegyetem rakparton!

 

2018. május 5. szombat, 12.002018. május 6. vasárnap, 03.30
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?