"Ez sör!" című kiállítás - BULÁKE közösségi program

Programot feltöltötte:
Nyitrai Mirian
Desktop

Február 16.-án, pénteken 10.15-től a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumba fogunk ellátogatni, ahol az „Ez sör!” című kiállítást fogjuk megtekinteni. A tárlat a hazai sörfőzés és fogyasztás történetét mutatja be, ahol ilyen kérdésekre kaphatunk választ:

Kik és hogyan főztek sört Magyarországon? Miért Kőbánya vált a magyar sörgyártás fellegvárává? Bor- vagy sörivó a magyar? Polgári vagy munkásital a sör? A szakvezetéssel kísért program kb. 500Ft-ba fog kerülni a résztvevők számától függően. Találkozni 9.15-kor Kelenföldön a Volán pályaudvaron, illetve 10 órakor a Kiscelli utcai buszmegállóban fogunk. A Kiscelli utcai megálló a 9-es busszal érhető el a legegyszerűbben, aki az 1-es villamossal szeretne jönni, annak a Flórián téren kell arról leszállnia, és átszállni a 9-es buszra, Kőbánya alsó vasútállomás irányába.

Bővebb információ, jelentkezés Lázárné Icánál, a 06 20 468 9844-es telefonszámon.

 

Mindenkit szeretettel várnak a BULÁKE segítők.

--

Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete Szociális csoport/Programszervezés
2040 Budaörs, Szivárvány u. 5.

+36 20/468-9844

www.bulake.hu

www.facebook.com/bulake.hu/

2018. február 16. péntek,
09.1515.00
Telefon: 
+36-20-468
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek