ZENEBÖLCSI hétfőnként a Hill-top Családi Napköziben

Programot feltöltötte:
Kriszta Szalontai

Oszd meg másokkal!

Desktop

Zenebölcsi Baba-Mama program hétfőnként 9.30-11 óráig, 1-3 éves gyerekeknek, zenetanár vezetésével.

Ha közel áll hozzád, fontos számodra a zene, és örömmel követnéd gyermeked első lépéseit ezen az úton, várunk a Zenebölcsiben! A dalokat, mondókákat hangszerek segítségével tesszük még érdekesebbé, izgalmasabbá.

Yehudi Menuhin szavaival kezdve „A zene az ember legősibb kifejezési formája...” , és Kodály Zoltán szavaival folytatva „A zenei nevelésnek az anyaméhben kell elkezdődnie...”  tudnám leginkább összefoglalni hitvallásomat.  A Zenebölcsi  a legalkalmasabb arra, hogy e két vezérelvet szem előtt tartva a születés után folytatódjon ez a csodálatos út.

Dalok, mondókák, hangszerek segítenek a közös éneklés, zenélés örömének átélésében. Megfigyeljük, felfedezzük a zene hangjait a természetben! A zene hallgatása, az éneklés, a ritmus keltés mind elősegíti a belső harmónia kialakulását. Az együtt zenélés, éneklés során figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat. Az egyéni személyiségjegyekre figyelve izgalmas, kreatív foglalkozás bontakozhat ki. Számítunk a szülők aktív részvételére, hiszen e közös tevékenység során erősödik az érzelmi kapcsolat, a kötődés szülő és gyermek között.

A foglalkozások során feloldódunk az együtt éneklés, zenélés által, a kisgyermekek pedig ebben a boldog, felszabadult légkörben lubickolva csöppennek bele egy varázslatos  világba. Célunk, hogy a dalokat, mondókákat  otthon se kelljen nélkülözniük a csöppségeknek. Ehhez minden segítséget igyekszünk megadni. A Hill-top Családi Napközi festői környezete, a természet közelsége pedig üdítőleg hat testünkre, lelkünkre egyaránt!

Diószegi Györgyi zenepedagógus

VÁRUNK A ZENEBÖLCSIBEN!

-----------------------------------------------------------------------------------

A Hill-top Tanoda (Családi Napközi) a hegytetőn, egy csöndes zsákutcában, természetvédelmi terület mellett található. A közeli erdő, s szépen gondozott kertünk játszótere a gyermekek mozgásigényét kielégíti, igyekszünk minél több időt a friss levegőn tölteni. Tornaszobánk, fejlesztőjátékaink, kertünk és mászókáink, valamint változatos programjaink a gyermekek fejlődését szolgálják. Családi napközinkben hétfőtől péntekig várjuk az 1-6 éves gyermekeket, a 2017/18-as nevelési évben bölcsis csoporttal működünk. 2 napos bölcsi: közösség a kicsinek, énidő a szülőnek - érdeklődjön a férőhelyekről!

Bővebb információk:  06-30-895-5395, info@hilltoptanoda.hu   www.hilltoptanoda.hu

2018. június 4. hétfő,
09.3011.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?