Légtánc Kreatív Tábor Felnőtteknek

Programot feltöltötte:
Inspralcircus

Oszd meg másokkal!

Desktop

Kreatív Légtánc Tábor

Időpont:
Július 10-14. hétfőtől péntekig, 18.00-21.00-ig

Helyszín:
INspirál Cirkuszközpont 
Sopron út 19.

A kurzus menete, célja:
Silk / Tissu és Karika eszközöket fogunk használni
Az öt nap alatt szeretnénk megalkotni egy 2-4 perces koreográfiát, amihez nem csak technikai trükköket tanulunk, hanem kipróbálunk egypár módszert, amitől izgalmasabb lesz az előadásmódunk.

Bemelegítéssel kezdünk, utána jönnek a feladatok és a tanulás. Mikor elfáradunk, tartunk egy rövidebb szünetet aztán újult erővel belevetjük magunkat az alkotásba.Végezetül lelazítunk.

A kurzusra nem várok kezdőket, akkor jelentkezzetek, ha már egy ideje gyakoroltok valamelyik eszközön és úgy érzitek készen álltok fenn tölteni 2-4 percet. Akkor fogjátok jól érezni magatokat, ha már ismertek több trükköt és az izgat titeket, miként lehet egybefűzni ezeket, beleadva a saját egyéniségeteket. Aki szeretne, hozhat zenét is hozzá.
A kurzus végén, péntek délután csinálunk egy házibemutatót, meghívhatjátok barátaitokat, ismerőseiteket hogy megmutassuk, mit alkottunk ez alatt a rövid idő alatt. Aki szeretné, részt vesz benne, de természetesen nem kötelező.

Rólam: 
11 éve foglalkozom légtornával, ebből egy év tanulással telt, 7 év cirkuszi artista élettel és 3 év belőle tanítás. Előtte táncművésznek tanultam, és táncosként léptem fel, ekkor szerettem meg a koreográfiák készítését. Öröm volt megalkotni a légtorna számaimat, amikkel dolgoztam, majd mióta tanítok, az Országos és Európa Bajnokságokra csináltunk tanítványaimmal koreográfiákat, amikkel számos dobogós helyet értünk el. 

Jelentkezés:
A részvételi szándékodat e-mailben: susie.0.aerial@gmail.com címre, vagy telefonon is jelezheted 06 30 225 6984, vagy a facebook-on is írhatsz nekem. / Susie Aerial /
A helyedet a kurzus árának befizetésével tudok biztosítani:
Árak:
Június 1-ig befizetve 22000 ft 
Július 1-ig 25000 ft
Július 1 után 28000 ft
Részletfizetés lehetséges, ezt egyénileg meg tudjuk beszélni.
A kurzusra korlátozott számban vannak helyek, mielőbb döntsd el, részt veszel e.

2017. július 10. hétfő, 18.002017. július 14. péntek, 21.00
Telefon: 
+36-20-440 3537
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek