KiSTeHéN, vendég: Penis Attack - koncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

"Az ember az evolúció csúcsa – mondják – és legtöbbször mégsem képes két értelmes mondatot összerakni úgy, hogy az túlbonyolítás nélkül lefedje a valódi üzenetet. Erre jönnek a kistehenes fiúk az olykor gyerekes, leegyszerűsített szövegeikkel és jól p(r)ofán is csapnak vele. Olyan nyelven szólnak, amelyet a felnőtt ember egyre inkább elfelejt; amelyet esetleg szégyell szájára venni, mert kinevetnék; olyan idegen nyelv ez, amely mindenkiben ott van vagy ott volt valaha. Csírájukban megfogni az érzéseket és mégis valami furcsa ösztönszerűségbe konvertálni, amely annyira érthető és annyira egyszerű, hogy az már szinte hülyeség – persze nem az, de túlspilázott modern emberként lemenni állatba, vagy egyszerűbb, tisztább látásmódú gyerekbe nehéz. Pedig mi is természeti lények vagyunk, lelkes állatok."
(Ozsváth Zsuzsi - welovebudapest.com)
:::::::::::::::::::::::::::::::
Az esti forgatókönyv:
19:00 Kapunyitás
19:30-20:00 Penis Attack
20:30-22:30 KiSTeHéN

1.500.- Ft limitált elővételes jegyár

2.000.- Ft Jegyár elővételben 2017. április 7.-ig
 
2.500.- Ft Jegyár

Címkék: 
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek