Lehet, hogy egy vacak telefontöltőtől gyulladt ki a kollégiumi szoba

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép csak illusztráció, forrás: itv.com
A kép csak illusztráció, forrás: itv.com

Március 10-én, vasárnap este tűz volt egy újbudai kollégiumban, szerencsére nagyobb baj nem lett, mindenki ép bőrrel megúszta. 

A nem hivatalos oka a tűznek - a srácok mesélték -, hogy valaki az ágyán hagyta a bedugott telefontöltőt. Nem, telefon már nem volt rajta.

Mi is hányszor csinálunk ilyet, csak lekapjuk a cuccot a drót végéről, és már futunk is. Pedig ezerszer figyelmeztettek már rá, veszélyes is - főleg, ha olcsó, ellenőrizetlen forrásból való töltőt, drótot használunk, de zabálja is az áramot, mint a sok készenléti állásban hagyott, ki nem kapcsolt gép is. A legegyszerűbb: vegyetek egy olyan elosztót, amit le lehet kapcsolni. Persze, rendes elektromos boltban. 

Ha nekem nem hisztek, nézzétek meg ezt a tavalyi videót, van benne Hajdú Péter meg tűzoltó is:

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek