Brutális állatkínzás Gazdagréten

Oszd meg másokkal!

A kép csak illusztráció, nem az érintett kutyusról készült

A középkorban a csehek módszere volt az úgynevezett defönesztráció, ami azt jelentette, hogy a nekik valamiért nem tetsző személyeket kidobták az ablakon. Ezt a cseppet sem humánus megoldást alkalmazta Gazdagréten a Regős köz 1. ötödik emeletén lakó hölgy, igaz, nem emberre, hanem a kutyájára.

Május 7-én egy járókelő lett figyelmes az ablakból kieső Jack Russell terrierre. Telefonált a Felicavet Állatkórházba, ahonnan egyből kijöttek a kutyusért, Csip volt benne, így fel tudták hívni a tulajt. ő közölte, hogy altassák el, a költségeket pedig fizesse, aki akarja, ő nem fogja.

Külön "szépsége" a történetnek, hogy a tulajdonos hölgy állítólag dajkaként dolgozik. Ki fog ezek után csecsemőt rábízni? A kutya olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy tényleg el kellett altatni, az Állatvédőrség Alapítvány feljelentést tett állatkínzás és garázdaság miatt.

Péntek délután vagy este gertyagyújtásos tüntetést szerveznek az állatkínzás ellen a helyszínen. A helyiek szerint valakit megharaphatott a kutya a családból, ezért büntették meg ilyen kegyetlen módon.

Ha bebizonyosodik, hogy szándékosan dobták ki a házi kedvencet az ötödik emeleti ablakból, szerintetek mi lenne a méltó büntetése? Szélsőséges véleményeket (azt csinál vele, amit akar, hiszen az övé; dobják ki a tulajt is az ablakon), kérjük, ne írjatok!

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek