Szombaton Duna Nap a Kopaszi-gáton

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Kálló Péter)

Zenével, színházzal, halsimogatással vár titeket a Danube Flow programja szombaton délután kettőtől este tízig a Kopaszi-gáton a nemzetközi Duna Nap alkalmából. A délutáni programok inkább a család fiatalabb tagjaihoz szólnak. Háromfordulós vetélkedőn Duna-kavicsot lehet nyerni, a vetélkedő keretében PET palackból építenek a versenyzők hajót, szimulálnak árvizet (ha nem lett volna elég az igaziból).

Lesz totó a Dunáról, lehet majd élő vizát simogatni, és részesei lehetünk egy helyben elkövetett bűnügy megoldásának. Az este pedig a zenéé lesz, fellép a Sanké Percussion Group, a Mrs. Columbo, végül Petruska András fog muzsikálni. Gyertek minél többen!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek