Rendőrök tiltották a Zöld Pardon rácsatlakozását a csatornahálózatra

Desktop
fotó: origo.hu

Ma estére tervezik a Zöld Pardon megnyitásának újabb kísérletét. Előjátékként tegnap az Infopark vezetői kihívták a rendőrséget, hogy megakadályozzák a ZP rácsatlakozását a csatornahálózatra. Egy órán keresztül zajlott a huzavona, végül a kerületi rendőrkapitány utasítására a munkát felfüggesztették.

Ma újra nekiesnek egymásnak a felek. Az már kiderült, hogy az engedélyek továbbra sincsenek meg, az eddig elutasító XII. kerület helyett viszont ma már a Rogán Antal vezette V. kerület vizsgálja őket. Hogy ez kinek kedvez majd, még nem tudni.

Ma este úgy nyitnak, hogy papíron két rendezvényt tartanak, ami a valóságban egy. Mivel ezer fő alatt nem kell rendezvénytartási engedélyt kérni, egy időben, egy helyen, de kétszer ezer fős bulit terveznek. Egy ezrest engednek be a VIP páholyba, egy másikat a nem annyira fontos személyeknek fenntartott helyekre.

Meglepne, ha ez a trükk bejönne, garantált, hogy ha tényleg lesz koncert, akkor lesznek rendőrök is. A Zöld Pardon vezetősége a neten is ekézi ellenfelét: "Várjuk, hogy az Infopark lobbiereje és feljelentőbrigádja helyett a szórakozni vágyó fiatalok igényei kerüljenek végre terítékre"

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?