A németek leállítanák a Zöld Pardont

Desktop
forrás: index.hu

A német nagykövetség harcol a Zöld Pardon ellen az Index információi szerint. Német tulajdonban van az Infopark, és félnek, hogy bérlőik esetleg megorrolnak a hangos koncertek, valamint a netán nem túl szalonképes közönség miatt, akik ott fognak vonulni (és még ki tudja, mit csinálni) az ablakaik alatt.

Több mint tíz olyan bérlője van az Infoparknak, amely 24 órás ügyeletet ad, köztük a Lufthansa Systems, akiknek ablakától kereken 50 méterre épül a Zöld Pardon. Az Infopark vezetője nehezményezi, hogy semmilyen fórum nem értesítette őket arról, hogy szomszédjukba költözik egy hangos szórakozóhely, az egészet onnan tudták meg - újságot úgy látszik nem olvas -, hogy egy kábelátvágás miatt leállt az internet az irodákban.

Egy hónapja zajlik a diplomáciai háború a ZP ellen, s nagyon úgy tűnik, hogy tényleg nincs minden rendben a különböző engedélyekkel. Ennek ellenére a tervek szerint a héten beindul a nagyüzem, 19-én Tankcsapda, 20-án Magna Cum Laude koncert lesz.

A Zöld Pardon vezetősége szerint a kábelt nem ők vágták át, amit építenek, az pedig nem engedélyköteles, mert csak ideiglenes épület, 180 napnál tovább nem áll. Mindenkivel minden szinten folyamatosan egyeztetnek, de a német cég vezetője "kompromisszumképtelen" még a zajszintmérőiket sem engedte be az Infoparkba. Akkor, amikor saját házat építek, és az összes szomszéd írásos beleegyezése szükséges, hogy hozzákezdjek, a ZP állításai kissé hihetetlenül hangoznak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?