Idegenvezetők világnapja(i) - különleges budai séták, történetek

Desktop

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Bevásárló- és Tematikus Utcák Menedzsmentje idén most hétvégén, február 21-24. között szervezi meg Budapesten az Idegenvezetők Világnapját. Az esemény keretében több napon keresztül budapesti idegenvezetők mutatják be az érdeklődők számára a főváros nevezetességeit és történelmi értékeit.

Február 21-24. között gyalogos túrák, tematikus séták, tárlatvezetések, épületbejárások, múzeumlátogatások indulnak a város különböző pontjain. A programok térítésmentesen látogathatók (a fülesért, amiben hallod is rendesen, mit mond az idegenvezető, 450 forintot le kell szurkolni, erre számíts). A programokra előzetesen regisztrálni kell. 

Az összes, sokszor szokatlan témájú programot napokra lebontva innen tudod végigböngészni (van, amelyik már betelt, de egészen biztosan találsz még olyat, ami érdekel.)

Itt van például egy, érdekességnek: Egyetemi negyed, Infopark a Petőfi és Rákóczi híd között - Séta a lágymányosi campuson és a Kopaszi-gáton (ez vasárnap 13 órakor indul.)

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?