Szombaton egész éjjel korizhatsz

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szombaton - január 20-án - a Magyar Jégkorong Szövetség ismét megszervezi a Jégpályák Éjszakáját. A szövetség két éve döntött úgy, hogy a Múzeumok Éjszakája programhoz hasonló programot szervez, melyen az egész ország korcsolyát húzhat.

Újbuda önkormányzata örömmel döntött a csatlakozás mellett, hiszen minden évben ingyenes korcsolyázást biztosít az ideiglenes jégpályán.

Szombaton – a program kertében – éjfélig várja a koripálya a vendégeket a Gyermek-egészségügyi Központ (a volt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola épülete) udvarán, a Kőrösi József utca 1-3-ban.

Akinek nincs korcsolyája továbbra is – a gyermekeknek 600 forintos, felnőtteknek 800 forintos áron - tud bérelni.

A Városligeti Műjégpályán szombaton napközben a Magyar Jégkorong Napja alkalmából U8-as és U10-as tornát rendeznek, este 9 órától pedig a Rádió 1 műsorvezetői csapnak óriási bulit, Cooky és Newik áll a lemezjátszók mögé – adta hírül az önkormányzat honlapja.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek