Kojot – Életrevalók Filmklub Western sorozat

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kojot
Kojot

Az őszi évadot „Western-sorozat” vetítésével kezdi a BMK Életrevalók Filmklubja. Klubunkba kiemelten meghívjuk a fogyatékossággal élő embereket is (speciális igényüket, kérjük, jelezni szíveskedjenek). Az Életrevalók Filmklub Facebook csoportjába hívunk minden érdekességre, friss hírre vágyó filmbarátot :)
Évadkezdő filmünk:
2017. szeptember 14. ♦ csütörtök ♦ 18.00 ♦ Kojot, rendező: Kostyál Márk (16 éven aluliak számára nem ajánlott). Meghívott vendégeink a film szereplői: Dobra Mária (Mara) színművésznő és  Noé Viktor színművész. Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55/A.). 

A következő évadot új időpontban, szeptember 14-én ♦ csütörtökön ♦ 18.00 órakor kezdjük a Kojot című, 2016-os magyar akciódráma közönségtalálkozóval egybekötött vetítésével.

Kojot (2016) – 16 éven aluliaknak nem ajánlott!
magyar akciódráma, 126 perc

Tűzkőre érkezik Bicsérdi Misi, mert földet és rozoga házat örökölt nagyapjától, az öreg Misutól, aki a maga idejében igazi fenegyerek hírében állt. Misi frusztrált, elfojtott, menekülő 30-as, nem találja helyét az életében, munkájában, párkapcsolatában. Csak sodródik, nem vállal fel konfliktusokat. Ez a gúnya azonban egyre jobban szorítja. Hozzákezd öregapja romos házának felújításához, amelyben igaz célt lát meg önmaga és párja, Eszter számára egyaránt.
Pénz híján mindössze a nagydumás, rokkantnyugdíjas Lajost, és hallgatag, börtönviselt sógorát, Attilát tudja felbérelni mesteremberként, és maga is részt vesz az építési munkákban, amihez mit sem ért kezdetben. A természetközeli idillben végre kezdi megtalálni magát, de ez nem tart sokáig. Kiderül, hogy a határban meghúzódó telkeket pitiáner összegekért kebelezi be Tűzkő nagybirtokosa, a helyi mindenható "Döbrögi", Szojka Pál és fia, hogy egy svéd multi számára adja el a völgyet. Amikor Szojka szemet vet Misi örökségére is, a fiú felveszi a kesztyűt, és a csetepaté eldurvul - ez már háború a kisember és a földesúr közt.
Súlyos harc kezdődik a földért, a családért, az életért, a jövőért, a belül megszülető férfiért...

Olvasnivaló:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek