Protokoll és etikett, hétköznapi illempraktikák – Bézs Klub

Oszd meg másokkal!

Desktop
Bézs Klub
Bézs Klub

Havonta egyszer egy izgalmas, interaktív női beszélgetős estre invitálunk a Bézs Klubba. Egy ilyen esemény mindig egy adott, nőket érintő téma köré épül, első felében meghívott vendéggel, második felében már a látogatókkal közös beszélgetés formájában.
A szeptemberi időpont:
szeptember 7. ♦ csütörtök ♦ 18.30–20.30-ig, témája ♦ Protokoll és etikett, hétköznapi illempraktikák,
meghívott vendége ♦ Kepes Ágnes, protokoll tanácsadó.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.).
Klubvezető, házigazda: Oláh-Koppány Andrea.  A program díjmentes, ám regisztrációhoz kötött: bezsbudapestklub@gmail.com.

A Bézs Klub ötletét az elmúlt néhány évben megismert, különböző irányvonalú női körök inspirálták. A tapasztalatokat összegyúrva és újragondolva született meg az elhatározás, hogy Budapest egyik legELEVENebb kerületében, azaz a XI. kerültben, Újbudán életre hívjunk egy új kezdeményezést.
A Bézs Klub lényege, hogy összehozzon embereket, nőket, csoportokat vallási, politikai hovatartozás nélkül. Azt keressük, hogy mi az, ami összeköt, s nem azt, ami szétválaszt!

Cél, hogy a pozitív hangulatú beszélgetések segítségével a jelenlévő nők a hétköznapok monotonitásából, családi kötelességeikből, szerepeikből (tanuló, sportoló, alkalmazott, főnök, háztartásbeli, feleség, anyuka, nagymama stb.) két-három órára kilépve a program és az itt kialakított új kapcsolataik által feltöltődhessenek, önmaguk, jó értelemben „csak” nők lehessenek.

Akik előre regisztrálnak és ellátogatnak a nyitó rendezvényekre aktív véleményformálásukkal hatással lehetnek a későbbi klubestek tematikájára, megszavazhatják kiket látnának szívesen meghívott vendégként, valamint tombola sorsoláson vesznek részt.

„Egy olyan közösség kialakulásának támogatása a célunk, melyben a Nők "nem háborúzni, hanem életet adni akarnak. olyanok, akik a halál helyett az életet választják.(...) Győrben már van egy nagyobb Bézs csoport száznegyven-százötven emberrel, több kisebb csoport is létrejött, akik folyóiratot mentenek, játszóteret építenek, pályáznak. Különböző rendű, rangú nők összejöttek és azt mondták: Tegyünk valamit! A női vonal fontos, mert azt gondolom, mi férfiak, harcos – kardozós – bosszúálló – lihegő – háborúba induló – legyőzni akarók vagyunk, a hölgyek viszont a túlélést, az utódnevelést, a kompromisszumokat képviselik.
Ha Te is így érzel közösségünkbe, élményestjeinkre SZERETETTEL várunk!” Fodor János, http://www.radiobezs.hu/radiobezs/bezs-ajanlo

A program díjmentes, ám regisztrációhoz kötött: bezsbudapestklub@gmail.com.

Közösségi elérhetőségek:

Facebook oldal: Bézs klub

Esemény: Budapesti Eleven Estek – Protokoll és etikett, hétköznapi illempraktikák

Információ: Oláh-Koppány Andrea, bezsbudapestklub@gmail.com.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek