Csinibaba – filmvetítés a Magyar Dal Napja alkalmából

Oszd meg másokkal!

Desktop
Csinibaba – filmvetítés a Magyar Dal Napja alkalmából
Csinibaba – filmvetítés a Magyar Dal Napja alkalmából

A Magyar Dal Napja igazi ünnepé vált, ennek apropóján a BMK egy rég nem látott filmet, az idén 20 éves Csinibabát vetíti az Életrevalók Filmklub keretében.
Időpont: 2017. szeptember 8. ♦ péntek ♦ 18.00 óra.
Helyszín: Budapesti Művelődési Központ (XI., Etele út 55./A.). A filmvetítés térítésmentesen látogatható, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Csinibaba – 1997.

Csinibaba – filmvetítés a Magyar Dal Napja alkalmából1962. augusztus 28. Ezen a szombat reggelen is ellátja Simon bá' (Gálvölgyi János) hírekkel, tanácsokkal és zenével a háztömbrádión keresztül a rábízott állampolgárokat.
Közben a KISZ meghirdeti a Ki-mit-tud?-ot, amelynek győztesei kimehetnek a Helsinki VIT-re, ami a vasfüggönyön túl van. Maga az édes élet.
Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre, és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett.

Regisztráció a vetítésre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1Jg-HZ0Y-zzJmZA6GKW3TsInFJTWhiRIopuVp91RP0jUblA/viewform

Kövess minket a Facebookon is: https://www.facebook.com/bmknet/

A Magyar Dal Napja azzal a céllal jött létre, hogy rendezvényeivel felhívja a figyelmet a magyar dalkincs értékeire.
A kezdeményezés eredményeként ma már az ország sok pontján, sőt a határon túl is szól a Dal minden év szeptember második hétvégéjén.

Információ:  Marsi László,
telefon: 371-2873,
e-mail: informacio@bmknet.hu.

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG
1119 Budapest, Etele út 55/a.
GPS koordináták: N47.464206, E19.03141

Intézményünk tömegközlekedéssel megközelíthető:  az M4-es metróval, 7, 103, 107, 114, 213, 214-es autóbusszal, Bikás park megállónál kell leszállni.
Minden buszjáratnak közlekedik alacsonypadlós változata is, melyet a menetrendekben aláhúzással jelölnek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek