Mától nem úszhattok a Tüskecsarnokban

Oszd meg másokkal!

A Tüskecsarnokban 11-étől, szerdától bizonytalan ideig nem fogadják az úszni vágyókat, mert annyi sportoló szeretne úszni ott, hogy a lakosságnak nem jut hely. A csarnok a következőt tette közzé a Facebook-oldalán:

"Kedves Vendégeink!
A 2017.évi úszó VB-t megelőző uszoda felújítások következtében oly mértékben megnövekedett a Tüske uszoda sportolói kihasználtsága, hogy 2017. január 11-től a lakossági használatot átmenetileg nem tudjuk biztosítani.
Várhatóan április közepétől nyílik lehetőség a lakossági használat újraindítására.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tüske uszoda vezetősége."

A bejegyzés alatti kommentek tanúsága szerint ezzel messze nem volt tele a hely, a hozzászólók nagy többsége nem tartja jófej dolognak a döntést. Ti mit gondoltok? Jár(tat)ok a Tüskecsarnokba? Tényleg nagy a tömeg?

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek