Hétfőtől a 154-es a BudaPartig közlekedik majd

Desktop
Kép: wikipedia
Kép: wikipedia

Szeptember 16-tól, hétfőtől a 154-es buszjárat meghosszabbított útvonalon, az Infopark érintésével a BudaPartig közlekedik.

Gazdagrét felől Újbuda-központig változatlan útvonalon halad majd, aztán meghosszabbított útvonalon körjáratként szolgálja ki az Infopark mellett a BudaPart és a Kopaszi-gát térségét is, így biztosítva a térség közvetlen kerületközponti kapcsolatát is.

Hétköznapokon 6-7 órától, míg hétvégén 8-9 órától 19-20 óráig közlekedik a meghosszabbított útvonalon. A hajnali és késő esti órákban változatlanul Újbuda-központig közlekedik Gazdagrét felől.

A járathosszabbítást követően a busz napközben nem fordul meg az Allee előtti csomópontban, így csökken a csomópontban az autóbuszok által okozott feltartóztatás és torlódás, ezáltal jobban járható lesz az Allee előtt az Október 23-a utca érintett szakasza - 0géri a BKK.

Mindez persze a menetrend megváltozásával is jár, ami még nem készült el, de a későbbiekben megtalálhatjátok majd a BKK oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek