Négyes-hatos villamosfelújítás: egy kis ízelítő a pótlóbuszozásból, aztán szombattól mindent bele

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: instagram
Fotó: instagram

Vágányfelújítás lesz a 4-es és a 6-os vonalán, ezért a Széna tér és a Margit utca, továbbá a Práter utca és a Goldmann György tér között nem közlekednek majd a villamosok. 

"Bemelegítésképpen"  június 14-én (pénteken) 21 órától éjfélig, 15-én pedig reggel 4 és 7 óra között a Széll Kálmán tértől csak az Oktogonig  járnak a villamosok, összevont, 4-6-os jelzéssel.  Éjszaka a teljes vonalon a 6-os villamospótló busz közlekedik, ez a Margit-szigetnél csak a Móricz Zsigmond körtér M irányába áll meg. 

A Nyugati pályaudvartól a 923-as járat Dél-Pest irányú megállójától a 4-es és a 6-os pótlóbuszokkal lehet utazni az újbudai végállomások felé. A pótlóbuszokra a körút mentén kijelölt megállókban lehet felszállni. 

Maga a felújítás június 15-én, szombaton reggel 7 órától kezdődik - és egészen július 6., szombat 4 óráig tart. 

Ekkortól a villamosok rövidített útvonalon, 4-6-os jelzéssel a Széll Kálmán tértől a Corvin-negyedig (az Újbuda irányú peron Pál utca felőli végéig) járnak. Onnan (a Pál utcánál kijelölt megállótól, valamint a 923-as busz megállójától) a 4-es és a 6-os pótlóbuszokkal lehet utazni Újbuda-központ és a Móricz Zsigmond körtér felé. A pótlóbuszokra a körút mentén kijelölt megállókban lehet felszállni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?