Hétvégére forgalomkorlátozás várható a Fehérvári-Etele-hengermalom csomópontban, hétfőtől pedig két hétre útszűkület a Budafoki úton

Desktop

Szombaton üzemkezdettől vasárnap estig időszakos útszűkületre számíthattok a Fehérvári út – Etele út – Hengermalom út csomópontban minden irányban az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása miatt. A Fehérvári úton befelé a Bocskai út előtt lezárják a belső sávot, de a Móricz Zsigmond körtér felé egy sávból lehet tovább haladni. 

  • Az 1-es villamos rövidített útvonalon, a Bécsi út/Vörösvári út és a Budafoki út/Dombóvári út között közlekedik a hétvégén.
  • A 103-as autóbusszal módosított és meghosszabbított útvonalon utazhatnak a Kelenföld vasútállomás és a Budafoki út/Dombóvári út között.
  • A 17-es villamos nem jár a Móricz Zsigmond körtér és az Albertfalva kitérő között, a 41-es villamos a Bécsi út/Vörösvári út és a Albertfalva kitérő között, a 47-es villamos pedig az Albertfalva kitérő és a Deák Ferenc tér között.
  • A sűrűbben induló 19-es és 49-es villamos használatát ajánlja a BKK, illetve a Móricz Zsigmond körtér és az Albertfalva kitérő között a 17-es pótlóbusszal utazhattok.
  • A 48-as villamos és az R47-es retróvillamos nem közlekedik.

A Budafoki úton a Bertalan Lajos utcánál mindkét irányban útszűkületre kell számítani június harmadikától, jelezte a BKK. A Csíky utcánál pedig lezárják a fél útpályát, a forgalmat napközben jelzőőrök irányítják. A vízvezeték-építési munkákkal június 16-ra végeznek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek