Villamospótló busz jár Kamaraerdőre

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: iho
Kép: iho

A 41-es villamos május 16-tól, csütörtöktől 19-ig, vasárnapig a Bécsi út / Vörösvári út végállomástól a Budafok kocsiszín megállóhelyig a szokásos útvonalán, de onnan a 47-es villamos vonalára terelve a Városház térig jár.

A Pék utca megállóhely környékén ugyanis villamospálya-felújítási munkákat végeznek, így a Budafoki elágazás és a Kamaraerdei Ifjúsági Park közötti szakaszt a Savoya Parktól induló pótlóbusszal lehet elérni. Ez a Kamaraerdei Ifjúsági Park és a Savoya Park között 41-es jelzéssel közlekedik. A Leányka utcai lakótelepnél a 33-as busz megállójában (a Kamaraerdei Ifjúsági Park felé), illetve a Leányka utca 32. előtt (a Savoya Park felé), továbbá Rózsavölgy alsó és a Pék utca között a 941-es busz, Kelenvölgy-Péterhegy és a Bolygó utca között a 150-es, majd a Régi vám (Kánai út) és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között a 187-es busz megállójában áll meg.

A villamos és a pótlóbusz között az ajánlott átszállási pont a Leányka utcai lakótelep megállóhely.

A 47B villamos május 16-án, csütörtökön és 17-én, pénteken rövidített útvonalon, Budafok kocsiszíntől a Deák Ferenc térig jár.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?