Sűríti a Volánbusz a dél-budai agglomerációt kiszolgáló járatait

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: Volánbusz
Kép: Volánbusz
Sűrűbben közlekednek egyes, a dél-budai agglomerációt kiszolgáló Volánbusz-járatok május elejétől.

Több járat indul majd a 4-es metró kelenföldi végállomásához, ezzel javul a Budakeszin, Budaörsön, Diósdon és Törökbálinton lakók eljutási lehetősége a fővárosba. Emellett az eddig használt különböző bérletek mellett bevezetik az új, környéki Dél-Buda Zónabérletet, így az utasok egy bérlet megvásárlásával széleskörűbb szolgáltatást vehetnek igénybe.

Május 11-étől a 40E buszok módosított útvonalon és sűrűbben közlekednek, a 188E meghosszabbított útvonalon, gyakrabban indul Kelenföld és Budakeszi között, az új 188-as buszok csúcsidőn kívül teremtenek közvetlen kapcsolatot Budakeszi, Budaörs és Kelenföld vasútállomás között, a 272-es autóbusz szintén meghosszabbított útvonalon jár és munkanapokon kora este is közlekedik, a 758-as buszok helyett pedig a meghosszabbított 88-as járatokkal lehet Budatétény vasútállomáshoz eljutni.

Az új menetrendben emelték a megállóhelyek számát is, így biztosítva az eljutási lehetőséget a Budaörsi Ipari és Technológiai Parkhoz, valamint Madárhegy térségében az elmúlt időszakban létesült új lakóterületre.

Az új járat-rendet a Közlekedéstudományi Intézettel és a helyi önkormányzatokkal való konzultáció után alakították ki.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?